1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çeler: Türkiye’den gelen suyu da yönetemiyorlar
Çeler: Türkiye’den gelen suyu da yönetemiyorlar

Çeler: Türkiye’den gelen suyu da yönetemiyorlar

TDP Genel Başkanı Zeki Çeler, ülkede bir şeylerin değişmesini aynı siyasilerden, aynı yöneticilerden beklemenin beyhude olduğunu söyledi.

A+A-

“Türkiye’den gelen suyu da yönetemiyorlar” diyen Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, ülkede bir şeylerin değişmesini aynı siyasilerden, aynı yöneticilerden beklemenin beyhude olduğunu söyledi.

Çeler, “Neticede baktığımızda aynı tarz hükümetler…  Sorunlarla ilgili çözümleri olmayan siyasiler” dedi.

Katıldığı televizyon programında konuşan TDP Genel Başkanı Zeki Çeler, “Neticede baktığımızda aynı tarz hükümetler…  Sorunlarla ilgili çözümleri olmayan siyasiler… Yolda trafik güvenliği yok. Elektrik yok. Suda da öyle… Türkiye’den su geldikten sona da su sorunu yaşıyoruz. Demek ki yönetemiyorlar, beceremiyorlar. Atanmış işini çok söylemesinler. Toplumdur seçen… Bir şeylerin değişmesini aynı siyasilerden, aynı yöneticilerden bekleyemezsiniz…” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.