1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. CTP Lefkoşa İlçesi 41’inci kongresi gerçekleştirildi: Başkan yeniden Barçın
CTP Lefkoşa İlçesi 41’inci kongresi gerçekleştirildi: Başkan yeniden Barçın

CTP Lefkoşa İlçesi 41’inci kongresi gerçekleştirildi: Başkan yeniden Barçın

CTP Lefkoşa İlçesi 41’inci kongresi gerçekleştirildi: Başkan yeniden Barçın

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Lefkoşa İlçesi 41’inci Olağan İlçe Kongresi dün akşam Paradise Park’ta gerçekleştirildi, başkanlığa yeniden tek aday olan Devrim Barçın seçildi.

Kongreye Genel Başkan Tufan Erhürman, milletvekilleri, MYK ve PM üyeleri ile partililer katıldı.

“Halkımıza Sözümüz Var” sloganıyla gerçekleşen kongrede, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri yapılan seçim sonucunda belirlendi.

Dün akşam seçilen CTP Lefkoşa İlçesi yönetim kurulu, alfabetik sıraya göre şu isimlerden oluşuyor:

Ahmet Güneş, Ali Alp Kolazoli, Arif Osum, Dilan Aşan, Eda Aşan, Eser Emin Öktem, Hüdâ Avşaroğlu, Mustafa Gürkan, Öykü Akcan, Yeşim Bozat. Kongre, demokrasi şehitleri anısına saygı duruşuyla başladı. Divanın oluşturulmasının ardından, konuşmalara geçildi.

Genel Başkan Tufan Erhürman, Lefkoşa İlçesi Başkanı Devrim Barçın’ın konuşma yaptığı kongrede, faaliyet raporu ve mali rapor okundu, ardından organlara aday olanların tanıtımı gerçekleşti.

Kongre, yapılan yönetim kurulu seçiminin ardından sona erdi. Kongrede konuşma gerçekleştiren CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Bizim söyleyebileceğimiz, anlatabileceğimiz çok şey var” dedi ve çok kısa bir süre sonra bu ülkede Kıbrıs Türk halkının devrinin başlayacağını vurguladı.

Devrim Barçın ise “CTP ezilen kesimlerin sesidir, örgütlü mücadelemiz büyüyecek” ifadelerini kullandı.

CTP Lefkoşa İlçesi Disiplin Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Cezar Oransel, Mehmet Erenler, Nedret Tümkan, Niyazi Okutan ve Yunus Konaç.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.