1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Depolara su düşmüyor"
"Depolara su düşmüyor"

"Depolara su düşmüyor"

Çatalköy-Esentepe Belediyesi Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, bölgedeki su dağıtımında yaşanan büyük sorunları kamuoyuna duyurdu.

A+A-

Çatalköy-Esentepe Belediyesi Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, bölgedeki su dağıtımında yaşanan büyük sorunları kamuoyuna duyurdu. Kırok, günlerdir tatmin edici bir açıklama beklediklerini ancak yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Kırok, 4 Haziran’da meydana gelen arızanın ardından su sorunlarının hala devam ettiğini ve yetkililerden bu konuda gerçekçi bir açıklama beklediklerini belirtti. Kırok’un açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Bölge Halkımız, Çatalköy-Esentepe Belediyesi sınırları içinde su dağıtımında büyük sorun yaşıyoruz. Günlerdir bu konuda yetkililerden tatmin edici bir açıklama bekledik. Bugün yapılan açıklama ise suyun düzenli bir şekilde verildiği yönünde. Ne yazık ki gerçek böyle değil. 4 Haziran’da yaşanan arızadan sonra sıkıntı hala giderilmedi ve sorunun ne olduğunu bilmiyoruz. Bölgemizde su alamayan çok sayıda vatandaşımız var. Arızanın giderildiği açıklaması yapıldıktan sonra dağıtılan suyun çok yetersiz kaldığını görüyoruz. Şu anda yaşanan ana sorun DSİ tarafından dağıtılan suyun temininde yaşanıyor.”

Başkan Kırok, su dağıtımındaki ana sorunların DSİ tarafından temin edilen suyun belediye depolarına ulaşmaması olduğunu belirtti ve yetkililere üç temel soru yöneltti:

  1. Sorun tam olarak nedir?
  2. DSİ tarafından dağıtılan suyla ilgili bir problem yoksa neden bizim depolarımıza akmıyor?
  3. Sorun çözülemeyecek bir sorun mudur?

Kırok, bölgedeki su depolarının son halini gösteren görselleri de paylaşarak, “Depolara su düşmüyor…” ifadesini kullandı. Su dağıtımında yaşanan bu sorunların en kısa sürede çözülmesi gerektiğini vurgulayan Kırok, yetkililerden acil ve gerçekçi bir açıklama beklediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.