1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Her yağmurda sokağın giriş ve çıkışları kapanıyor!
Her yağmurda sokağın giriş ve çıkışları kapanıyor!

Her yağmurda sokağın giriş ve çıkışları kapanıyor!

Gazimağusa, Maraş sakinleri, yaşadıkları altyapı sorunlarına dikkat çekerek, Gazimağusa Belediyesi’nden çözüm talep ediyor.

A+A-

Gazimağusa, Maraş sakinleri, yaşadıkları altyapı sorunlarına dikkat çekerek, Gazimağusa Belediyesi’nden çözüm talep ediyor.

Sokağın her yağmurda su baskınlarıyla kapanması ve yoğun toz bulutlarından ötürü zorluk yaşayan sakinler, defalarca başvurdukları belediyeden herhangi bir sonuç alamadıklarını belirtti.

Mahalle sakinlerinin şikayeti şu şekilde:

"Bizler, Larnaka Yolu Arsal Gıda karşısı Fıstıkçamı Sokak sakinleri olarak, her yağmurda sokağın giriş ve çıkışının yağmur sularından dolayı kapanması ve suların bir arabanın geçişini engelleyecek kadar yüksek seviyeye ulaşması nedeniyle maalesef sokağımıza giriş çıkış yapamıyoruz.

'BELEDİYE'YE DEFALARCA BAŞVURMAMIZA RAĞMEN, HERHANGİ BİR SONUÇ ALAMADIK'

Gazimağusa Belediyesi’ne defalarca hem yazılı hem de sözlü olarak başvurmamıza rağmen, maalesef herhangi bir sonuç alamadık. Sokağımız, aynı zamanda Maraş’ın gözde bölgelerinden olup, yeni yerleşime açılan ve en az 10 hanenin bulunduğu bir bölgedir.

Ayrıca, rüzgarlı havalarda sokağımızın altyapısı olmasına rağmen yıllardır asfalt olmamış olduğundan, evimizin önünde oluşan yoğun toz bulutlarından dolayı da oturmakta zorlanıyoruz.

Gazimağusa Belediyesi’nden bu duruma çare bulmalarını ve gerekli düzenlemeleri yapmalarını sokak sakinleri olarak talep ediyoruz"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.