4 kişi ‘yasaklı göçmen’ ilan edildi

Bakanlar Kurulu, Polis Genel Müdürlüğü’nün güvenlik raporu ışında 4 kişinin ‘yasaklı göçmen’ ilan edilmesine karar verdi.

Bakanlar Kurulu, Polis Genel Müdürlüğü’nün güvenlik raporu ışında 4 kişinin ‘yasaklı göçmen’ ilan edilmesine karar verdi.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre, Türkiye Cumhuriyeti uyruklu 3 Eylül 2001 doğumlu Yahya Ezer ve 1 Aralık 1960 doğumlu Saim Kurucu; “kamu düzenini, yönetsel düzeni veya genel ahlakı tehlikeye sokacak biçimde davranmaları” gerekçe gösterilerek yasaklı göçmen ilan edildi.

Ayrıca, “Bilişim Sistemlerini Kullanarak Dolandırıcılık, Bilişim Sistemlerini Kullanarak Hırsızlık ve Hakaret” suçlarından hakkında yakalama emri bulunan ve Türkiye’de aranması olan 16 Ağustos 1989 doğumlu Felat Baver Taşçıer de yasaklı göçmen ilan edildi.

Öte yandan, Bakanlar Kurulu, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Kullanmak İçin Uyuşturucu Bulundurma” suçlarından hakkında Türkiye’de yakalama emri bulunan 18 Ocak 1993 doğumlu Diren Düzgün’ün de yasaklı göçmen ilan edilmesine karar verdi.

Gündem Haberleri

Ocakta unutulan tencere yangına neden oldu
Erhürman: Asgari ücret artıyor, alım gücü düşüyor, ekonomi yönetilmiyor!
Trafik ve Ulaştırma Hizmetleri Komisyonu, bir dizi önemli karara imza attı
Evinde ve aracında uyuşturucu bulunan zanlı tutuklandı
Tatar: Taşınmaz Mal Komisyonu etkin şekilde çalışıyor